Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jaká je hra Metin2

 

Jaká je hra Metin2

Metin 2 vznikla v roce 2004 v korei a stala se do pár měsíců známá celé asii a v další etapě reklam a serverů se rozrůstala po celém světě. Ze hry se stala celkem rutina mezi školáky i středoškoláky. GameForge uvádí, že Metin2 od nich hraje přes 7 000 000 lidí, což je opravdu hodně.

 

Metin2 je opravdu celkem jednoduše ale dobře propracovaná hra tak, aby si každý hráč přišel na své a tím bohužel dostává i toho herního návyku.

 

Dříve byly hry jako člověče nezlob se nebo později na počítači červíci a různí Prehistorici a i u těch sedělo stále více a více lídí s neustálým zájmem pokořit nepřátele a dostat se na další úroveň. Popřípadně vyhrát.

 

Jenže Metin2 je takový evropský průkopník hned po Lineage2, kdy vlastně hra nikdy nekončí a dosažení maximálního levlu je tak obtížné, že hráč raději zvolí cestu nového začátku, to vede hráče k neustálěmu expení a tažení hry dál a dál. A tak začínaj závislosti. V mnoha případech to končí výhružkami a agresí sami na sebe. Pod titulem "bývalý GM" mohu jasně říct, už mnohokrát přišel někdo na IRC se stížností, že naletěli podvodníkovi a přišly o všechno, že jejich život nestojí za nic, že je všechno ztracené, a že se jdou zabít, protože jejich život nemá cenu pokračovat. Děti, o nic nepřicházíte. je to jen hra.

 

Hra se dá i náramně s radostí užít a věnovat se jí třeba deně ale jen částečně,. Venku svítí sluníčko, v zimě zase padá sníh a ať je vám let kolik chce, tak vždy se dá venku něco dělat... Když už jsem u toho jak si hru užít.

 

Tak hurá do hry, ale nepřehánějte to, pamatujte že ty pravé kamarády najdete vždy jen tam venku, ti ve hře jsou jen internetoví a ve skutečnosti to může být kdokoliv.